Nopea lounas

torstai 5. helmikuuta 2015

Minulla on mahdollisuus tehdä pari päivää etätöitä viikossa. Helpottaa arkea ihan hirveästi, kun näinä päivinä ei mene tuntia työmatkoihin. Etätyöpäivät ovat valikoituneet esikoisen koulun jakotuntien  sekä lasten harrastuspäivien mukaan. Ekaluokkalaisen ei tarvitse lähteä yksin kouluun ja aikasäästö illasta mahdollistaa sen, että ehdimme jotakuinkin ajoissa harrastuksiin ja syömäänkin tätä ennen.


Yksi etäpäivien lempiluonaani on munakas purjolla ja tomaatilla sekä ripauksella suolaa. Joskus saatan heittää sekaan myös juustoa, mutta harvemmin kuitenkin. Kerran näitä aineksia sattui olemaan jääkaapissa ja päätin kokeilla yhdistelmää. Siitä lähtien olen aina tehnyt munakkaani tälla yhdistelmällä. Lapset eivät paremmin välitä kananmunasta paistetussa muodossa, niin tästä on tullut etätyöpäivieni vakiolounas. Ellei jääkaapissa ole tähteitä edelliseltä päivältä, valmistan aina tätä.  Ei tarvita kuin vähän pilkkomista ja sitten ainekset hautuvat pannulla miedolla lämmöllä lähestulkoon itsekseen. Lisukkeeksi vielä salaattia ja ateria valmis.



Suosittelen kokeilemaan.

Lähetä kommentti